Na zlecenie Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa w klasach 1 – 3 oraz 4 – 5 odbyły się warsztaty na temat zdrowej diety, pochodzenia, uprawy i produkcji owoców i warzyw oraz produktów mlecznych, przeciwdziałaniu marnotrawieniu żywności, postępowaniu z odpadami spożywczymi. Warsztaty prowadziła p. Magdalena Jarysz – specjalistka w dziedzinach nauk o zdrowiu i żywieniu.
Zdrowa dieta – warsztaty na zlecenie Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa
Na zlecenie Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa w klasach 1 – 3 oraz 4 – 5 odbyły się warsztaty na temat zdrowej diety, pochodzenia, uprawy i produkcji owoców i warzyw oraz produktów mlecznych, przeciwdziałaniu marnotrawieniu żywności, postępowaniu z odpadami spożywczymi. Warsztaty prowadziła p. Magdalena Jarysz – specjalistka w dziedzinach nauk o zdrowiu i żywieniu.
Archiwa
Kategorie